MATERIALE NDËRTIMI

Në Meti Komerc, ne kemi një shumëllojshmëri të madhe të materialeve për nevojat dhe kërkesat tuaja.

Nëse zgjidhni Meti Komerc për ta ndërtuar atë ose dëshironi të ndërtoni vetë, ne jemi gjithmonë të gatshëm me pajisjet e duhura për ju. Tek ne mund të gjeni të gjitha gjërat që ju nevojitet për të përfunduar punën. Asnjë kompani në mes nuk është e nevojshme, kur mund ta merrni direkt nga ne.

Për ndërtimin
 • Tulla
 • Pllakat e kulmit
 • Tub betoni
 • Pranga
 • Qymyr
 • Çimento
 • Trarëve
 • dhe shumë më tepër në magazinin tonë
Prim mjete & pajisje
 • Sharrat
 • Makineri
 • Gozhdë
 • Për kopshtin
 • Siguri
 • Pajisjet e punës
 • dhe shumë më tepër në magazinin tonë

Paratë & Koha

Ruaj të holla dhe kohë, merrni gjithçka nga një vend.

Një shumë e gjithçkaje

Çdo gjë që ju nevojitet, ne kemi gati për të ofruar