Skip to content

Mirë se vini në Meti Komerc

Ne jemi të kënaqur t’ju mirëpresim në kompaninë tonë të ndërtimit, ku jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje të jashtëzakonshme ndërtimi dhe të ofrojmë rezultate të jashtëzakonshme për klientët tanë.


Meti Komerc
është fillimi juaj për një shtëpi të re

Rreth Nesh

Mirë se vini në Meti Komerc, një kompani lider ndërtimi e dedikuar për të ofruar zgjidhje të jashtëzakonshme ndërtimi. Me shumë vite përvojë në industri, ne kemi fituar një reputacion për përkushtimin tonë ndaj cilësisë, inovacionit dhe kënaqësisë së klientit.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh ndërtimi të përshtatura për të përmbushur nevojat unike të klientëve tanë. Ekspertiza jonë shtrihet në projekte rezidenciale, tregtare dhe industriale. Pavarësisht nëse keni nevojë për ndërtime të reja, rinovime ose shërbime të mirëmbajtjes, ekipi ynë i aftë është i pajisur për të trajtuar projekte të çdo shkalle dhe kompleksiteti. Ne ofrojmë dizajn arkitekturor, menaxhim projekti, kontraktim të përgjithshëm, përgatitje të vendit dhe më shumë.

Ekspertiza dhe Specializimet: Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë qëndron në krah të tendencave më të fundit të industrisë, duke siguruar që ne të përdorim teknikat dhe materialet më të avancuara të ndërtimit. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për ndërtim të qëndrueshëm, restaurim historik ose dizajn inovativ, ne kemi njohuritë dhe aftësitë për të sjellë në jetë vizionin tuaj.

Siguria dhe Sigurimi i Cilësisë: Siguria dhe cilësia janë prioritetet tona kryesore. Ne i përmbahemi protokolleve të rrepta të sigurisë për të mbrojtur punëtorët tanë, klientët dhe mjedisin përreth. Angazhimi ynë për sigurimin e cilësisë është i dukshëm në çdo aspekt të punës sonë, nga planifikimi i përpiktë deri tek inspektimet rigoroze. Ne jemi krenarë për certifikatat dhe akreditimet tona që vërtetojnë përkushtimin tonë për të ofruar përsosmëri.

Ekipi dhe burimet: Ekipi ynë përbëhet nga arkitektë, inxhinierë, menaxherë projektesh dhe profesionistë ndërtimi shumë të aftë të cilët sjellin një pasuri të njohurive dhe ekspertizës për çdo projekt. Ata punojnë në harmoni me pajisjet dhe teknologjinë tonë moderne për të siguruar ekzekutim pa probleme dhe përfundim në kohë. Ne mbajmë gjithashtu partneritete strategjike me furnizuesit dhe nënkontraktorët kryesorë në industri për të ofruar zgjidhje dhe produkte gjithëpërfshirëse.

Historia jonë

Ne kemi një histori të pasur që përfshin mbi 30 vjet shërbim të dedikuar në industrinë e ndërtimit. Që nga themelimi ynë në vitin 1992, ne kemi qenë të përkushtuar për të ofruar zgjidhje të jashtëzakonshme ndërtimi për klientët në mbarë Maqedoninë e Veriut.

E themeluar nga Nevzat Asani, kompania jonë filloi si një sipërmarrje e vogël me pasion për mjeshtëri cilësore dhe një vizion për përsosmëri. Që në fillim, ne vendosëm të ndërtojmë një reputacion të bazuar në besimin, besueshmërinë dhe një kërkim të pamëshirshëm të kënaqësisë së klientit.

Nëpërmjet viteve të punës së palodhur dhe një përkushtimi për të respektuar standardet më të larta, Meti Komerc u rrit në mënyrë të qëndrueshme si në madhësi ashtu edhe në reputacion. Përkushtimi ynë i palëkundur ndaj cilësisë dhe vëmendjes ndaj detajeve na fitoi besimin dhe besnikërinë e klientëve tanë, duke çuar në projekte të shumta të suksesshme dhe marrëdhënie të qëndrueshme.

Gjatë viteve, ne jemi përballur dhe kapërcyer sfida të ndryshme në një industri gjithnjë në zhvillim. Ne jemi përshtatur me përparimet teknologjike, kemi përqafuar praktikat e qëndrueshme të ndërtimit dhe kemi zgjeruar vazhdimisht grupet tona të aftësive për të qëndruar në ballë të industrisë. Aftësia jonë për të lundruar në tendencat në ndryshim dhe për të përmbushur nevojat në zhvillim të klientëve tanë ka qenë një faktor kyç në rritjen dhe suksesin tonë të qëndrueshëm.

Sot, Meti Komerc qëndron si një lider i njohur në sektorin e ndërtimit në zonën tonë. Portofoli ynë krenohet me një sërë projektesh mbresëlënëse, duke filluar nga shtëpitë e banimit dhe komplekset tregtare deri te objektet industriale dhe zhvillimet e infrastrukturës. Çdo projekt është një dëshmi e ekspertizës sonë, profesionalizmit dhe angazhimit të palëkundur për përsosmëri.

Në Meti Komerc, ne besojmë në kthimin e komunitetit që na mbështet. Ne angazhohemi aktivisht në nismat e komunitetit, mbështesim kauzat lokale dhe marrim pjesë në përpjekjet filantropike. Ne përpiqemi të kemi një ndikim pozitiv në komunitetet ku operojmë.

Shërbimet tona

Në Meti komerc, ne krenohemi që ofrojmë mjeshtëri të jashtëzakonshme, zgjidhje inovative dhe shërbim të pakrahasueshëm ndaj klientit. Pavarësisht nga madhësia apo kompleksiteti i projektit, ne jemi të përkushtuar për të tejkaluar pritshmëritë dhe krijimin e hapësirave që frymëzojnë.

Materiale

Në Meti komerc ne kuptojmë se zgjedhja e materialeve të ndërtimit luan një rol vendimtar në qëndrueshmërinë, funksionalitetin dhe cilësinë e përgjithshme të çdo projekti. Kjo është arsyeja pse ne jemi të përkushtuar të përdorim materialet më të mira të disponueshme, me burim nga furnitorë dhe prodhues të besuar. Me theksin tonë në cilësinë dhe vëmendjen ndaj detajeve, ne sigurojmë që çdo projekt që ndërmarrim t'i rezistojë kohës.

Materialet strukturore

Ne i japim përparësi përdorimit të materialeve strukturore me cilësi të lartë për të siguruar integritetin dhe qëndrueshmërinë e konstruksioneve tona. Nga trarët prej betoni dhe çeliku te muret dhe themelet mbajtëse, ne zgjedhim materiale që plotësojnë ose tejkalojnë standardet e industrisë dhe kërkesat rregullatore.

Materiale hidraulike dhe elektrike

Për sistemet hidraulike, ne përdorim tuba, pajisje dhe pajisje të cilësisë së lartë për të siguruar furnizim dhe kullim të besueshëm dhe efikas të ujit. Në instalimet elektrike, ne përdorim instalime elektrike premium, çelsat, prizat dhe pajisjet e ndriçimit për të përmbushur standardet e sigurisë dhe për të ofruar performancë optimale elektrike.

Materialet e çatisë

Materialet e çatisë janë thelbësore për mbrojtjen e strukturës nga elementët. Ne ofrojmë një sërë opsionesh për çati, duke përfshirë herpesin, panelet metalike, pllakat dhe membranat e çatisë së sheshtë, të gjitha të zgjedhura për qëndrueshmërinë, rezistencën ndaj motit dhe vlerën estetike.

Izolimi dhe izolimi i zërit

Ne i japim përparësi përdorimit të materialeve izoluese që përmirësojnë efikasitetin e energjisë, reduktojnë transferimin e nxehtësisë dhe ofrojnë aftësi izoluese të zërit. Këto materiale kontribuojnë në krijimin e hapësirave komode dhe miqësore me mjedisin.

Materiale të qëndrueshme

Ne jemi të përkushtuar ndaj praktikave të qëndrueshme të ndërtimit dhe ofrojmë opsione materiale miqësore me mjedisin. Këto përfshijnë materiale të ricikluara, ngjyra të ulëta VOC, produkte druri të qëndrueshme dhe sisteme ndërtimi me efikasitet energjetik që minimizojnë ndikimin mjedisor.

Masoneria dhe Betoni

Puna jonë e muraturës mbështetet në tulla, blloqe dhe llaç të cilësisë së lartë, të kombinuara me mjeshtëri të aftë, për të krijuar struktura të forta dhe estetikisht të këndshme. Ne përdorim gjithashtu përzierje betoni cilësore që ofrojnë forcën dhe qëndrueshmërinë e nevojshme për elementë të ndryshëm ndërtimi.

Materialet e Përfundimit

Materialet e përfundimit që përdorim shtojnë prekjet përfundimtare që rrisin tërheqjen vizuale dhe funksionalitetin e një hapësire. Nga materialet e dyshemesë si pllaka qeramike, druri i fortë ose betoni i lëmuar, te përfundimet e mureve si bojëra, letër-muri ose panele dekorative, ne i japim përparësi materialeve që janë të qëndrueshme dhe tërheqëse vizualisht.

Pajisjet dhe Mjetet

Ne kemi cilësinë më të lartë të pajisjeve dhe mjeteve për çdo projekt që mund të dëshironi të realizoni me kompaninë tuaj ose qëllime private.

Ndërtim

Në Meti Komerc ne krenohemi që ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh ndërtimi që plotësojnë nevojat e ndryshme të klientëve tanë. Me ekspertizën tonë, vëmendjen ndaj detajeve dhe përkushtimin ndaj përsosmërisë, ne ofrojmë rezultate të jashtëzakonshme në çdo projekt që ndërmarrim. Shërbimet tona gjithëpërfshirëse të ndërtimit përfshijnë:

Shërbimet e projektimit-ndërtimit

Ne ofrojmë një qasje të pandërprerë dhe të integruar të projektimit-ndërtimit, ku ekipi ynë merret me fazat e projektimit dhe të ndërtimit të projektit. Ky proces i efektshëm siguron komunikim efikas, zgjidhje me kosto efektive dhe shpërndarje më të shpejtë të projektit.

Ndërtim Banimi

Nga shtëpitë me porosi deri te komplekset e banimit me shumë njësi, ne kemi ekspertizën për të sjellë në jetë vizionin tuaj rezidencial. Mjeshtrit, arkitektët dhe menaxherët tanë të aftë punojnë ngushtë me klientët për të krijuar hapësira jetese të rehatshme, funksionale dhe tërheqëse vizualisht.

Ndërtim Komercial

Ekipi ynë ka përvojë të gjerë në ndërtimin e pronave komerciale të tilla si ndërtesa zyra, hapësira me pakicë, restorante dhe objekte mikpritëse. Ne i kuptojmë kërkesat unike të projekteve komerciale dhe sigurojmë shfrytëzim efikas të hapësirës, respektim të rregulloreve të zonimit dhe inkorporim të materialeve dhe sistemeve të nivelit komercial.

Ndërtim Industrial

Ne jemi te specializuar në projekte ndërtimi industriale, duke përfshirë objektet e prodhimit, magazinat, qendrat e shpërndarjes dhe komplekset industriale. Ekspertiza jonë në këtë sektor na lejon të projektojmë dhe ndërtojmë hapësira që optimizojnë rrjedhën e punës, përfshijnë veçori të sigurisë dhe akomodojnë pajisje të specializuara.

Ndërtimi Institucional

Ne kemi një histori të realizimit të suksesshëm të projekteve institucionale, duke përfshirë shkollat, objektet e kujdesit shëndetësor, ndërtesat qeveritare dhe qendrat komunitare. Ekipi ynë i kupton nevojat unike të këtyre institucioneve dhe siguron përputhjen me rregulloret përkatëse, masat e sigurisë dhe konsideratat funksionale të dizajnit.

Renovime dhe rimodelime

Pavarësisht nëse dëshironi të përditësoni hapësirën tuaj ekzistuese ose të ripërdorni një ndërtesë, ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse rinovimi dhe rimodelimi. Ekipi ynë bashkëpunon me klientët për të rigjallëruar pronat e tyre, duke përfshirë dizajne moderne, duke optimizuar paraqitjet dhe duke përmirësuar funksionalitetin.

Ndërtim ECO dhe Qëndrueshmëria

Si përkrahës të praktikave të qëndrueshme të ndërtimit, ne ofrojmë ekspertizë në zgjidhjet e ndërtesave të gjelbra. Ne përfshijmë dizajne me efikasitet energjie, materiale miqësore me mjedisin, teknologji të rinovueshme dhe metoda të qëndrueshme ndërtimi për të minimizuar ndikimin mjedisor dhe për të krijuar hapësira më të shëndetshme dhe më të qëndrueshme.

Zhvillimi dhe Gërmimi i Vendit

Ne trajtojmë zhvillimin e kantierit dhe shërbimet e gërmimit, duke përfshirë pastrimin e tokës, klasifikimin, punimet tokësore dhe instalimet e shërbimeve. Ekipi ynë me përvojë siguron përgatitjen e duhur të kantierit, pajtueshmërinë me rregulloret mjedisore dhe menaxhimin efikas të shesheve të ndërtimit.

Disa nga Puna jonë

Gjithmonë shërbeni me ndershmëri, integritet dhe transparencë. Gjithmonë, së pari kuptoni nevojat dhe objektivat e biznesit tuaj.

Disa nga partnerët tanë

Gjithmonë shërbeni me ndershmëri, integritet dhe transparencë. Gjithmonë, së pari kuptoni nevojat dhe objektivat e biznesit tuaj.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me punën tonë?

Meti Komerc

Adresa

Ul 101 Br
1211 Dobroshte
Tearce
North Macedonia

Orari i punës

E hënë - e shtunë
09:00 to 17:00

Informacion

Email

info@metikomerc.com

Telefon

+389 (0) 70 263 461