TRANSPORTI TOKËSORE

Ne mund të sigurojmë një mundësi të madhe të llojeve të transportit për projektet tuaja të ndërtimit. Nëse keni nevojë për të transportuar diçka brenda ose jashtë projektit, Meti Komerc është zgjedhja juaj, me kamionët tanë që mund të ofrojnë një transport të garantuar për një sasi të arsyeshme çmimesh.

60853231_10157614537278755_5260425705908338688_o
66444611_10157746774088755_7769282649448775680_o

ÇFARË MUND TË TRANSPORTOJMË?

Rërë

Rërë për kopshtin tënd, për projektin ose për diçka tjetër.

Tuba & Tjegulla

Tuba për kanalin tuaj të ujit, ose nevoja të tjera. Tjegulla për kur ju jeni gati.

Tulla, Hekur & Dru

Tulla, hekur dhe dru për projektin tuaj kur keni nevojë për të.

Thes betoni dhe më shumë

Thes betoni kur keni nevojë për të.

ÇMIMET KONKURRUESE

Na kontaktoni sot, dhe le të bëjmë punën e vështirë.