NJIHUNI ME KREDENCIALET TONA!

Çfarë është Meti Komerc dhe çfarë bëjmë?

Ndërtim bashkëkohor

Specialistë të zhvillimit të pronës me shërbime ekspertësh ndërtimi për publikun e gjerë tjera në të gjithë Maqedoninë e Veriut

Ne gërmojmë me ju

Makineritë që janë të gatshme me disponueshmërinë e tyre për të kryer çdo punë në çfarëdo lloji.

Qasje inovative

Me vitet tona të shumta të ekspertizës dhe njohurive për industrinë, ne krijojmë një qasje inovative për çdo projekt të ri.

Puna e ekipit

Ekipi ynë i arsimuar i lartë për industrinë, do të marrë çdo projekt të ri me kujdes dhe përvojë për të përmbushur çdo nevojë për kënaqësinë më të lartë për klientët.

SHËRBIMET TONA

Lista e shërbimeve që bëjmë për që i bëjmë për cilindo projekt ka nevojë për ekspertizën tonë në vend.

Informacion rreth Meti Komerc

Të nderuar miq, Të nderuar klient,
Shfrytëzojmë rastin t'ju urojmë mirëseardhje në portalin tonë, që tanimë vazhdimisht i aktualizuar do t'ju ofrojë informata të ndryshme rreth punës tonë. Ky portal do ta lehtësojë komunikimin mes nesh dhe kështu mendojmë të jemi më afër jush.
Ne për shumë vite me rradhë kujdesemi për zgjidhje adekuate të hapësirës suaj dhe gjithnjë do të vazhdojmë të jemi në hap me kërkesat tuaja.
Duke u dhënë dëshirave tuaja prioritet, koordinojmë procesin e ndërtimit të objektit tuaj, zgjedhim problemet dhe kujdesemi për një realizim të shpejtë.
Me përvojë, korrektësi dhe profesionalizëm ju përgjigjemi dëshirave tuaja individuale dhe kështu do të bindeni se keni bërë zgjedhjen e duhur.Falenderim i veçantë u dedikohet miqve dhe klientëve tanë. Për ne është krenari të bashkëpunojmë me Ju.

Vite eksperience

Me mbi 25 vjet eksperiencë në biznes, ne e dimë se çfarë po bëjmë.

Lexo më shumë

Stafi kompetent

Punëtorët tanë janë të përgatitur mirë dhe të arsimuar për punët që vijnë.

Lexo më shumë

Teknologjia e fundit

Ne kemi një arsenal të madh të makinerive që mund të kryejnë çdo detyrë që  keni.

Lexo më shumë

Materiale me cilësi

Kemi një listë të madhe të materialeve me cilësi që kemi për të shitur apo në projekte

Lexo më shumë

NE E PLANIFIKOJMË PUNËN - NE E PUNOJMË PLANIN

Ne bëjmë punën, kurse juve jua japim rezultatin përfundimtar, kështu që të mundeni ta shijoni.

Projektet private publike

Le Meti Komerc të ndërtojë shtëpinë tuaj të re ose diçka tjetër ose projekte më të mëdha. Ne gjithashtu mund t’ju ndihmojmë me një renovim të plotë të objektit tuaj.

Të gjitha projektet private janë të mirëseardhura.

Projekte të mëdha të industrisë

A po planifikoni diçka të veçantë apo industriale? Pastaj Meti Komerc është kompania e duhur për ta përfunduar atë projekt.

Çdo projekt i industrisë është i mirëpritur

Materiale ndërtimi

Ne kemi çdo material që ju nevojitet për projektin tuaj. Dhe nuk ka asnjë porosi që është mjaft i madh për ne që të trajtojmë dhe të dorëzojmë.

Çdo lloj urdhri është i mirëseardhur.

JU E ËNDËRRONI - NE E REALIZOJMË!

Na kontaktoni sot dhe na lejoni të ndërtojmë ëndrrat ose idetë tuaja për një strukturë unike.

Ëndrra dhe ideja është e juaja, puna profesionale e madhe është e jona. Pra, uluni, qetësohuni dhe na kontaktoni sot.

Na kontaktoni tani